Geleceğimi Boyuyoruz Resim Sergisi ile Hayallere Destek Ol

Hastanemizin Pediatrik Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklarımızın yapmış olduğu resimlerden oluşan Geleceğimizi Boyuyoruz Resim Sergisi’nin açılışı, değerli sanatçı, iyilik savaşçısı Haluk Levent’in katılımıyla gerçekleşti.

Tedavisi devam etmekte olan çocuklarımızın tedavi süreçleri sırasında katılmış oldukları atölyelerde yapmış oldukları resimler Geleceğimizi Boyuyoruz Resim Sergisi’nde sergilenmeye başladı. Küçük parmakların yapmış olduğu onlarca resim sergiyi ziyaret edenler tarafından oldukça beğenildi.

Sergide yapılan resimlerden bir tanesi de Haluk Levent portresiydi. Betül Tongal ve arkadaşlarının birlikte yapmış olduğu Haluk Levent portresi, sergiyi ziyaret eden sanatçı Haluk Levent’e çocuklarımız tarafından hediye edildi.

Sergide bol bol çocuklarla fotoğraf çektiren Haluk Levent, aynı zamanda Hematoloji servisimize de ziyaret etti. Servisimizde tedavi görmekte olan çocuklarımızla yakından ilgilenen Levent, kurucusu olduğu AHBAP tarafından hastanemize yönlendirilen hastalar hakkında da doktorlarımızdan detaylı bilgi aldı.

İsmi her zaman iyilikle anılan ve kurduğu AHBAP platformuyla her fırsatta ülkemizin dört bir köşesinde iyilik adımları atan Haluk Levent’e doktorlarımız, hemşirelerimiz ve çalışanlarımız yakın ilgi gösterdi. Hastane yönetimimiz Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak AHBAP çalışmalarını her zaman desteklediklerini belirtirken, bundan sonraki süreçte de gerek Haluk Levent’i gerekse AHBAP gönüllülerini her zaman destekleyeceklerinin sözünü verdi.

Çocuklarımızın birbirinden güzel çalışmalarının yer aldığı sergiyi 4 Kasım Pazartesi gününe kadar hastanemizde ziyaret edebilirsiniz.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 08.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 17.07.2023 tarihinde güncellenmiştir.