Hastanemiz JCI Akreditasyon Belgesini Almıştır

Sağlık Kurumlarının Akreditasyonu

Sağlık hizmeti sunan kurumların bakım kalitesini arttırmak için tasarlanmış standartların gerekliliklerini karşılayıp karşılamadığını saptamak amacıyla bağımsız bir kurum tarafından değerlendirilmesi ve belgelendirilmesidir.

JCI(JointCommission International )

JointCommission International (JCI), sağlık hizmetlerinin kalitesini ve hasta güvenliğini arttırmaya odaklanmış, kar amacı gütmeyen, JointCommission on Accreditation of Healthcare Organizations (JCAHO) kurumunun uluslararası akreditasyon hizmetleri için oluşturulmuş birimidir.
JCI, 1999 yılından bu yana,dünya genelinde 80’den fazla ülkede sağlık kuruluşlarını denetleyerek akredite etmektedir.
Hastanemizde JCI’ ın Türkiye’de akredite ettiği sayılı hastanelerden biri olmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 11.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 18.04.2021 tarihinde güncellenmiştir.