Kök Hücre Bağışıyla Binlerce Hastaya Umut Olduk

Şimdi İyilik Zamanı, Şimdi İlik Zamanı sloganı, Kızılay’ın ve TürKök’ün desteğiyle hazırladığımız kök hücre bağışı etkinliği hastanemizde büyük bir katılımla düzenlendi. Çok sayıda bağışın yapıldığı etkinlikte değerli yönetim kurulu üyelerimiz, genel müdürümüz, başhekimimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, çalışanlarımız ve değerli misafirlerimiz kök hücre bağışında bulunarak ihtiyacı olan hastalara umut oldu.

Bununla birlikte ünlü gazeteci Ayşe Arman’da etkinliğe katılıp muhteşem enerjisiyle bizlere destek verdi. Etkinlik boyunca bol bol fotoğraf çektiren Arman, iyilik için ürettiği ve gelirini iyilik adına kullandığı Sakajewa İyilik Kolyeleri’ni kök hücre bağışında bulunan bağışçılara hediye etti. Bununla birlikte sıcakkanlı tavırlarıyla gönüllere de dokunmayı başaran ünlü gazeteci aynı zamanda kök hücre bağışında bulunarak binlerce hastaya da umut oldu.

Ayşe Arman sadece bağışçılara destek olmakla kalmadı, Çocuk Hematoloji servisimize de ziyaret etti. Servisimizde doktorlarımızdan hastalarımız hakkında bilgi alan Arman, tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti, onlara hediyeler vererek moral verdi.

Kanser Savaşçıları Derneği ve Türkiye Motorsiklet Platformu üyelerinin de destek gösterdiği etkinliğe meslek gruplarından da yoğun ilgi vardı. İstanbul Mali Müşavirler Odası’nın üyeleri, Yeni Yüzyıl Üniversitesi akademisyenleri, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Gaziosmanpaşa Hastanesi öğrencileri, Gaziosmanpaşa Lisesi öğretmenleri, İSTAÇ yöneticileri ve bölgemizde bulunan banka temsilcileri de kök hücre bağışında bulunarak iyilik hareketine destek oldu.

Bu güzel ve anlamlı günde yanımızda bulunarak destek veren ve kök hücre bağışında bulunan herkese sonsuz teşekkürler.

Bundan sonraki süreçte de Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak iyilik hareketimize devam edeceğimizi ve sosyal sorumluluk kapsamında umudu gerçeğe dönüştürebilmek adına üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğimizi belirtmek isteriz.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 10.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 17.07.2023 tarihinde güncellenmiştir.