Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi Oldu

Gaziosmanpaşa Hastanesi, T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi ile anlaşarak Üniversite Hastanesi oldu.

23 yıllık deneyimimizle artık Üniversite Hastanesiyiz.

1992 yılından bu yana sağlıkta güvenilirliğinden ödün vermeden hizmet veren Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ile işbirliği yapmıştır. T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesini tercih eden öğrenciler,  eğitimlerini ve araştırmalarını T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde sürdürecekler. Bu işbirliğiyle alanında uzman hekimler yetiştirilecektir.

Tıp Fakültesi Üniversite Hastanemiz; geleceğimizi, çocuklarımızı ve sağlığımızı güvenle emanet edeceğimiz, farkındalığı ve vizyonu olan ‘Önce Hasta ve Tıbbi Hizmet’ diyen sağlık çalışanları ile yoluna devam edecektir.
26 Eylül Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşen açılış toplantısına; Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Başsavcısı Ahmet Akkaya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak, Gaziosmanpaşa Hastanesi YKB Dr. Reşat Bahat, Başhekim Dr. Sedat Azak, Tıp Fakültesi öğrencileri ve hastane hekimleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekim Dr. Sedat Azak, öncelikle hastanenin bugününe gelişinden bahsetti. Ardından Türkiye ve dünya için iyi bir sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra her yıl ülkemize ortalama 50 hekim mezun edeceğimizden dolayı gururlu olduğumuza değindi.

T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz, T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Gaziosmanpaşa Hastanesi işbirliğinden çok mutlu olduklarını ve birlikte çok büyük işler yapılacağının müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından tıp fakültesi öğrencilerine hastane içi gezdirilerek tanıtım yapıldı.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 12.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 12.03.2021 tarihinde güncellenmiştir.