Çağrı Merkezi 444 1 300

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri

4 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Tüm gün sürecek etkinlikte Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak’ın açılış konuşması ile başladı programda öğrencilerimiz beyaz önlüklerini hocaları ve aileleri önünde giydiler.

Programda Tıp öğrencisi olmasının önemi ve sorumluluğuna değinen değerli öğretim görevlisi hocalarımızın konuşmaları yer aldı. Tıp öğrencilerinden oluşan koro söyledikleri türkülerle ailelerine ve hocalarına keyifli anlar yaşattı.

Programda konuşma yapan hastane başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Serap Baş 1. Sınıf öğrencilerine Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin geçmişten bugüne yaşadığı değişimi ve gelişimi aktardı.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 12.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 13.10.2023 tarihinde güncellenmiştir.