30. Gurur Yılımızı Kutluyoruz

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Olarak 30. Gurur Yılımızı Kutluyoruz.

1992 yılında 50 kişilik kadrosuyla Gaziosmanpaşa bölgesinin ilk yataklı özel sağlık kuruluşu olarak faaliyetine başlayan kurumumuz, bugün 1000’den fazla çalışanıyla 30. Yılını kocaman bir aile olarak kutluyor.

Dünden bugüne gösterdiğimiz özveri ve fedakârlıklarla yükselen bir ivme ve hız kazanan hikayemize nice özel işleri, nice özel başarıları, nice özel anları birlikte sığdırdık, mutluluğunu birlikte yaşadık.

Sağlıkta öncü kuruluş olma hedefiyle çıktığımız bu yolda toplum sağlığını, hasta ve yakınlarının memnuniyetini bir sorumluluk kabul ederek ülkemize değer yaratmaya çalıştık.

Kalp, çoklu organ ve kemik iliği nakil merkezlerimiz, yetişkin ve pediatrik kardiyovasküler cerrahi birimlerimiz, ileri düzey görüntüleme birimlerimiz, gelişmiş genetik, patoloji, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarlarımız, kanser, mikro cerrahi merkezlerimiz, pediatrik, çocuk ve yetişkin yoğun bakım merkezlerimiz, onkoloji, nükleer tıp, radyasyon onkolojisi gibi özellikli birimlerimizde çağın gerekliliklerine uygun olarak sağlık alanında en yeni ve en öncü teknolojileri ülkemize kazandırmayı bir görev, bir borç bildik.

Gelişen ve değişen dünyada zaman içinde yaşanan küresel boyuttaki dalgalanmalardan etkilenmeden her zaman ve her fırsatta büyümeye çalıştık. Farklı coğrafyalarda yaptığımız iş birlikleriyle sağlık alanındaki deneyimimizi ve tecrübemizi dünyanın dört bir yanına taşıdık. Dünyanın 87 ülkesini Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin nitelikli sağlık hizmetiyle tanıştırdık.

30. yılımızı kutladığımız bugünlerde görevimizin kutsal insan hayatı olduğu gerçeğini unutmadan ve tıbbi etik değerlerden taviz vermeden ilk günkü heyecanımızla yolumuza devam ediyoruz.

Sağlık hizmetlerinde daha da iyiyi hedefleyerek, azimle çalışmanın heyecanı içinde, sizlerle birlikte daha nice yıllara…

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 09.09.2021 tarihinde yayınlanmış ve 17.07.2023 tarihinde güncellenmiştir.